Service

Bij Mira Veranda staan wij klaar om al uw servicebehoeften te vervullen. Of het nu gaat om reparaties, onderhoud of support, wij zijn er om u te helpen. Het proces is eenvoudig:

  1. Vul het Onderstaande Formulier In: Laat ons weten wat uw serviceverzoek is. Geef ons wat details zodat we ons goed kunnen voorbereiden om u de best mogelijke hulp te bieden.

  2. Snel Contact met Onze Klantenservice: Zodra u het formulier heeft ingevuld, neemt ons toegewijde klantenserviceteam zo snel mogelijk contact met u op. We begrijpen dat uw tijd kostbaar is, daarom streven we ernaar om uw aanvraag met de hoogste prioriteit te behandelen.

  3. Afspraak Plannen: Onze klantenservice zal samen met u een geschikte tijd en datum afspreken voor uw servicebezoek. We begrijpen dat uw probleem snel moet worden opgelost, en daarom streven we ernaar om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Heeft u nog vragen ?

Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Of het nu gaat om meer informatie over onze diensten, specifieke details over een product, of gewoon een algemene vraag, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Uw tevredenheid en duidelijkheid zijn voor ons van groot belang.

06 202 890 36

085 060 9566

Info@mira-veranda.com