Onze Veranda's

Onder de luifel van kwaliteit bieden wij u een diversiteit aan veranda-opties. Kies uit onze drie zorgvuldig samengestelde pakketten: het Basis pakket voor de essentiële behoeften, het Klassiek pakket voor die extra touch van elegantie, en het Exclusief pakket voor de ultieme luxe ervaring. Voor degenen die een unieke touch willen, bieden we ook de mogelijkheid om je eigen veranda samen te stellen. Ontdek de perfecte aanvulling op uw buitenruimte.

Mira's Basic

Mira’s Basic is de betaalbare keuze om uw buitenruimte uit te breiden. Deze veranda is eenvoudig en functioneel, ideaal voor wie wat extra ruimte wil zonder veel poespas. Met Mira’s Basic kunt u genieten van de eenvoud en functionaliteit die past bij een druk en actief leven. Het is de perfecte plek om te ontspannen in de frisse lucht en te genieten van het buitenleven met familie en vrienden.

Mira's Classic

Mira’s Classic voegt een tijdloze en elegante uitstraling toe aan uw huis. Met oog voor stijlvolle details brengt deze veranda een vleugje klasse en charme naar uw woning. Het creëert een warme en gastvrije sfeer om te ontspannen en van de buitenlucht te genieten. Kies Mira’s Classic om uw huis te transformeren tot een stijlvolle en uitnodigende ruimte.

Mira's Deluxe

Mira’s Deluxe is de ultieme keuze voor wie wat extra luxe en comfort wil. Dit pakket bevat hoogwaardige materialen en handige extra’s om uw veranda extra speciaal te maken. Denk aan prachtige afwerkingen en handige snufjes die uw buitenruimte omtoveren tot een plek van ultiem comfort en stijl. Als u benieuwd bent naar de extra’s die bij ons Deluxe pakket horen, nodigen we u uit om verder te kijken.

Veranda op maat

Kies voor onze op maat gemaakte veranda’s en transformeer uw buitenruimte in een persoonlijk paradijs. Bij Mira Veranda begrijpen we dat elke klant en elke ruimte uniek is. Daarom bieden wij veranda’s die volledig zijn afgestemd op uw wensen, levensstijl en de architectuur van uw woning.

Plan een inmeting in of kom langs voor een adviesgesprek