Screens

Screens voor uw woning of bedrijfspand? Bekijk ons aanbod!

Screens zonwering voor buiten

Screens zonwering voor buiten zijn een slimme oplossing voor zonbescherming en privacy. Met een ruim assortiment van topkwaliteitscreens die online te koop zijn, kun je eenvoudig de perfecte match vinden. Deze zonwerende screens worden aan de buitenkant van ramen gemonteerd en houden hinderlijke zonnestralen tegen terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Kies uit diverse kleuren en stijlen om aan te sluiten bij je esthetische voorkeuren. Met zonneschermen die duurzaam, zonwerend en gemakkelijk online te kopen zijn, voeg je niet alleen comfort toe aan je buitenruimte, maar ook een vleugje stijlvolle functionaliteit.

 

Standaard screens

 • Betaalbaar en praktisch
 • Kastafmeting 95 mm
 • Totale breedte maximaal 320 cm
 • Maximale hoogte 280 cm

 

Ritsscreens

 • Windbestendige RITS-screen
 • Compacte kast van 95 mm
 • Breedte tot 400 cm mogelijk
 • Hoogte tot 300 cm mogelijk
 • Inclusief motor-optie

 

Ritsscreens XL

 • Afmetingen tot 600 cm breedte/hoogte
 • Speciale RITS-geleiding voor stormbestendigheid en insectenwering
 • Eén stuk leverbaar
 • Optionele volledige afsluiting

 

Voordelen

Screen zonwering buiten biedt tal van voordelen die bijdragen aan een comfortabele en functionele buitenomgeving. Door zijn verticale ontwerp en hoogwaardige materialen zorgt het voor efficiënte zonwering terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Dit maakt het ideaal voor woonruimtes en commerciële panden waar privacy en esthetiek belangrijk zijn. Daarnaast is deze zonwering weerbestendig, duurzaam en gemakkelijk te bedienen. Het screendoek is bestand tegen zonnestralen en vermindert warmte, waardoor het binnenklimaat aangenaam blijft. Met screen zonwering buiten geniet je van een schaduwrijke en aangename buitenruimte.

Toepassingen

De veelzijdigheid van screen zonwering buiten maakt het geschikt voor diverse toepassingen. Particuliere woningen profiteren van de mogelijkheid om de buitenruimte te beschermen tegen direct zonlicht, wat het binnenklimaat verbetert en de behoefte aan airconditioning vermindert. Commerciële ruimtes, zoals horecagelegenheden en kantoren, kunnen met deze zonwering comfortabele buiten zitplaatsen creëren voor hun gasten en werknemers. Ook op serres, pergola’s en terrassen komt screen zonwering goed tot zijn recht, waardoor je optimaal van je buitenruimte kunt genieten zonder je zorgen te maken over overmatige zonnestraling.

Materialen

Bij screen zonwering buiten worden hoogwaardige materialen gebruikt om duurzaamheid en esthetische aantrekkingskracht te garanderen. Het frame is vaak vervaardigd van robuust aluminium, dat bestand is tegen verschillende weersomstandigheden zoals regen, wind en zon. Het screendoek is gemaakt van hoogwaardig textiel dat UV-stralen blokkeert en warmtewering biedt. Dit textiel is kleurvast en behoudt zijn uitstraling, zelfs na blootstelling aan de zon. Hierdoor behoudt de zonwering zijn functionele en visuele eigenschappen gedurende lange tijd, wat een waardevolle investering maakt.

Installatie en onderhoud

De installatie van screen zonwering buiten verloopt professioneel en efficiënt. Een ervaren team zorgt ervoor dat de zonwering nauwkeurig wordt gemonteerd op de gewenste locatie. Hierbij wordt rekening gehouden met factoren zoals de juiste positie en hoogte voor optimale schaduw en privacy. Het onderhoud van de zonwering is minimaal maar essentieel. Regelmatige reiniging van het screendoek met milde zeep en water houdt het doek schoon en vrij van vuil en stof. Daarnaast is het belangrijk om de mechanische onderdelen, zoals de geleiders en het oprolsysteem, periodiek te smeren voor soepele werking en langere levensduur.

Aanvullende opties

Screen zonwering buiten kan worden aangepast aan je persoonlijke voorkeuren en behoeften door middel van aanvullende opties. Smart home integratie stelt je in staat om de zonwering te bedienen via je smartphone of spraakassistent, wat gemak en flexibiliteit biedt. Afstandsbedieningen maken het eenvoudig om de zonwering te openen of sluiten vanuit je comfortabele positie. Sensoren kunnen worden toegevoegd om de zonwering automatisch te activeren bij bepaalde weersomstandigheden, zoals fel zonlicht of harde wind. Deze aanvullende opties verhogen het gebruiksgemak en maken de zonwering nog meer op maat gemaakt voor jouw levensstijl.

Populaire merken en fabrikanten

Screen zonwering buiten wordt aangeboden door verschillende populaire merken en fabrikanten die bekend staan om hun hoogwaardige producten. Renson, Somfy en Velux zijn enkele van de meest vertrouwde namen in de zonwering industrie. Deze merken hebben een reputatie opgebouwd voor kwaliteit, innovatie en betrouwbare prestaties. Bij het kiezen van screen zonwering buiten kun je vertrouwen op producten van deze gerenommeerde merken, die voldoen aan de hoogste normen van duurzaamheid en functionaliteit.

Vergelijking met andere zonneweringtypes

Screen zonwering buiten onderscheidt zich van andere zonweringtypes door zijn verticale ontwerp en doordachte constructie. In vergelijking met horizontale zonneschermen biedt screen zonwering een slanke en eigentijdse uitstraling, terwijl het toch effectieve schaduw en privacy biedt. Rolluiken bieden extra veiligheid en isolatie, maar kunnen de open uitstraling van een ruimte verminderen. Markiezen voegen een traditionele charme toe, maar hebben beperkte instelmogelijkheden. De keuze voor screen zonwering buiten hangt af van je specifieke behoeften en voorkeuren, waarbij je profiteert van de unieke voordelen die dit type zonwering te bieden heeft.

Prijs en kosten

De prijs van screen zonwering buiten kan variëren afhankelijk van factoren zoals de afmetingen, het gekozen materiaal en eventuele aanvullende opties. Hoewel de initiële investering mogelijk hoger is dan bij sommige andere zonwering types, vertaalt deze zich in duurzaamheid, functionaliteit en waarde op lange termijn. Het is belangrijk om te investeren in hoogwaardige zonwering van betrouwbare merken, aangezien goedkope alternatieven mogelijk niet dezelfde kwaliteit en levensduur bieden. Het verkennen van het assortiment en het vergelijken van prijzen stelt je in staat om een weloverwogen beslissing te nemen die past bij je budget en behoeften.

Advies en tips van onze experts

Onze experts delen graag waardevol advies en handige tips om je te helpen bij het kiezen en optimaal benutten van screen zonwering buiten. Het is essentieel om de maximale breedte en hoogte van de zonwering af te stemmen op je ramen en buitenruimte. Voor serre zonwering is het belangrijk om te kiezen voor materialen die bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden. Overweeg aanvullende opties zoals smart home integratie en sensoren voor een geavanceerde gebruikerservaring. Onze experts kunnen je adviseren over kleurkeuzes die passen bij de architectuur van je woning en je persoonlijke voorkeuren. Met hun kennis en ervaring ben je verzekerd van een optimale keuze en installatie.

Contactgegevens

Heb je vragen over screen zonwering buiten? Neem direct contact op met onze klantenservice. Ons team staat klaar om je te helpen met informatie, advies en het plaatsen van bestellingen. Je kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website. Wij streven ernaar om je snel en deskundig van dienst te zijn, zodat je met vertrouwen de juiste beslissing kunt nemen voor je buitenruimte.

 

Veelgestelde vragen

Wat kosten screens voor buiten?

De prijzen van buiten screens variëren gemiddeld tussen de 800 en 1.500 euro per raam, exclusief btw, voor standaard opties. Als alternatief kosten rolluiken in dezelfde klasse doorgaans tussen de 250 en 400 euro per raam, ook exclusief btw. Deze prijzen houden geen rekening met eventuele extra kosten voor bijzondere afwerkingen of automatisering.

Het exacte kostenplaatje is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het gekozen materiaal, de grootte van de screens, de mate van automatisering, en eventuele aanvullende opties. Hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën kunnen de prijs verhogen, maar ze dragen ook bij aan een betere duurzaamheid en functionaliteit op lange termijn.

Vergeet niet dat de initiële investering in hoogwaardige screens of rolluiken zich vaak terugbetaalt door verbeterde isolatie, energie-efficiëntie en verhoogde privacy. Het is raadzaam om offertes van verschillende leveranciers te vergelijken en te overwegen welke functies voor jou het meest essentieel zijn op de lange termijn.

Hoeveel graden is het koeler met screens?

Door klimaatverandering ervaren we steeds vaker buitentemperaturen die kunnen oplopen tot wel 35 graden Celsius. Gelukkig bieden oplossingen zoals screens, uitvalschermen en terrasschermen, die deel uitmaken van buitenzonwering, een effectieve uitweg. Deze innovaties hebben het potentieel om de temperatuur in onze woningen aanzienlijk te verlagen, en wel tot wel 10 graden.

Hoeveel graden is het koeler met screens?

Door klimaatverandering ervaren we steeds vaker buitentemperaturen die kunnen oplopen tot wel 35 graden Celsius. Gelukkig bieden oplossingen zoals screens, uitvalschermen en terrasschermen, die deel uitmaken van buitenzonwering, een effectieve uitweg. Deze innovaties hebben het potentieel om de temperatuur in onze woningen aanzienlijk te verlagen, en wel tot wel 10 graden.

Wat is beter tegen warmte rolluiken of screens?

Als het gaat om het bestrijden van warmte, zijn rolluiken de sterkere keuze in vergelijking met screens. Dit komt doordat rolluiken volledig afsluitbaar zijn. Hierdoor wordt het moeilijker voor zonlicht, warmte en geluid om je huis binnen te dringen, vooral tijdens periodes van intense hitte.

Welke zonwering houdt de meeste warmte buiten?

Zonwering die de meeste warmte buiten houdt, zijn voornamelijk rolluiken. Als je ze samen met gesloten ramen gebruikt, blokkeren ze effectief de meeste warmte, omdat ze volledig afsluitbaar zijn. Dit is omdat ramen meestal de grootste bron van warmteverlies zijn.

Conclusie

 • Screen zonwering buiten biedt veel voordelen, zoals schaduw, privacy en duurzaamheid.
 • Het is geschikt voor diverse toepassingen in zowel residentiële als commerciële omgevingen.
 • Gemaakt van hoogwaardige materialen, vergt het minimale installatie en onderhoud.
 • Met aanvullende opties kun je de zonwering aanpassen aan je voorkeuren.
 • Populaire merken zoals Renson, Somfy en Velux staan garant voor kwaliteit.
 • Vergeleken met andere zonwering types biedt het unieke functionaliteit.
 • De prijs varieert, maar de investering vertaalt zich in comfort en waarde.
 • Onze experts delen nuttig advies en tips voor een optimale keuze en installatie.
 • Neem contact op met onze klantenservice voor persoonlijke ondersteuning.

 

Conclusie:

 • Screen zonwering buiten biedt veel voordelen, zoals schaduw, privacy en duurzaamheid.
 • Het is geschikt voor diverse toepassingen in zowel residentiële als commerciële omgevingen.
 • Gemaakt van hoogwaardige materialen, vergt het minimale installatie en onderhoud.
 • Met aanvullende opties kun je de zonwering aanpassen aan je voorkeuren.
 • Populaire merken zoals Renson, Somfy en Velux staan garant voor kwaliteit.
 • Vergeleken met andere zonwering types biedt het unieke functionaliteit.
 • De prijs varieert, maar de investering vertaalt zich in comfort en waarde.
 • Onze experts delen nuttig advies en tips voor een optimale keuze en installatie.
 • Neem contact op met onze klantenservice voor persoonlijke ondersteuning.