MIRA-VERANDA & NATIONALE SPOORWEGEN

Samenwerking met NS Amsterdam

Wanneer je denkt aan de Nationale Spoorwegen (NS), denk je aan transport, verbinding en betrouwbaarheid. Als bedrijf is het een icoon binnen Nederland en vertegenwoordigt het veel meer dan alleen vervoer. Voor ons bij Mira-Veranda was de samenwerking met NS niet zomaar een project; het was een bekroning van vakmanschap, innovatie en toewijding.

Een Ambitieus Begin

De uitdaging? Zes op maat gemaakte overkappingen monteren in een rij, specifiek voor NS Amsterdam. Dit unieke project was niet alleen een test van onze vaardigheden, maar ook een kans om ons stempel te drukken op iets dat dagelijks door honderden, zo niet duizenden, wordt gezien.

Materialen van Topkwaliteit

Voor de overkappingen hebben we polycarbonaat gebruikt voor het dak, een keuze die zowel esthetisch als functioneel is. Polycarbonaat is niet alleen duurzaam en bestand tegen verschillende weersomstandigheden, maar het zorgt ook voor een natuurlijke lichtinval. Hierdoor kunnen de werknemers van NS genieten van een beschutte plek zonder het gevoel te hebben in een donkere ruimte te zitten.

Meer dan Alleen Beschutting

De overkappingen dienen niet alleen als bescherming tegen regen of zon. Ze zijn ontworpen als ruimtes waar NS-werknemers kunnen ontspannen, pauzeren en zich kunnen voorbereiden op de rest van hun werkdag. Elke overkapping reflecteert de toewijding van Mira-Veranda om ruimtes te creëren die zowel functioneel als comfortabel zijn.

Trots en Toewijding

Bij Mira-Veranda geloven we dat elk project, groot of klein, een kans is om uit te blinken. Deze samenwerking met NS was een bevestiging van ons geloof in kwaliteit, precisie en klanttevredenheid. Ons team heeft met trots en passie aan dit project gewerkt, en het resultaat spreekt voor zich.

Een Blik op de Toekomst

Terwijl we terugkijken op deze mijlpaal met NS, kijken we ook uit naar toekomstige projecten en samenwerkingen. Of het nu gaat om een veranda voor een woonhuis of een grootschalig commercieel project, bij Mira-Veranda zetten we ons in voor uitmuntendheid op elk niveau.

Previous slide
Next slide

Plan nu je GRATIS inmeting!

Vraag nu je GRATIS offerte aan!