Mira's Deluxe

Mira’s Deluxe is de ultieme keuze voor wie wat extra luxe en comfort wil. Dit pakket bevat hoogwaardige materialen en handige extra’s om uw veranda extra speciaal te maken. Denk aan prachtige afwerkingen en handige snufjes die uw buitenruimte omtoveren tot een plek van ultiem comfort en stijl. Als u benieuwd bent naar de extra’s die bij ons Deluxe pakket horen, nodigen we u uit om verder te kijken.

Mira's Deluxe

v.a.€5247,-

Mira’s Deluxe maakt uw buitenruimte echt speciaal. Met ons Deluxe verandapakket ontvangt u een complete veranda met een helder glazen dak, handige zonwering en een stevige aluminium schuifdeur. Dit betekent dat u in uw buitenruimte kunt genieten van de zon en beschermd bent tegen regen en wind. Mira’s Deluxe verbetert uw buitenleven met materialen van goede kwaliteit en slimme ontwerpelementen. Ontdek zelf de voordelen van Mira’s Deluxe en maak uw buitenruimte extra speciaal.

*Prijs Excl. BTW*

Materiaal en extra opties

Onze veranda systemen worden vervaardigd uit de hoogst mogelijke kwaliteit aluminium en dragen het keurmerk QUALICOAT. Dit garandeert een kleurechtheid van minstens 10 jaar. Door gebruik te maken van dik aluminium en voor getoogde* aluminium en stalen verstevigingen in de goot kunnen wij tot maar liefst 7 meter breedte overspannen op 2 palen.

Zelf instaleren

De vrijheid om zelf aan de slag te gaan! Voor degenen die graag hun eigen handen in het project willen steken, biedt Mira-Veranda een eenvoudige en uitgebreide zelfmontage-optie. Met onze duidelijke instructies en hoogwaardige materialen kunt u uw droomveranda moeiteloos zelf installeren. We staan altijd klaar om u te ondersteunen bij eventuele vragen of hulp die u nodig heeft. 

Eigen productie

Snelle montage

Hoge kwaliteit

Veranda op maat

Bekijk al onze pakketen

Mira's Basic

Mira’s Basic is de betaalbare keuze om uw buitenruimte uit te breiden. Deze veranda is eenvoudig en functioneel, ideaal voor wie wat extra ruimte wil zonder veel poespas. Met Mira’s Basic kunt u genieten van de eenvoud en functionaliteit die past bij een druk en actief leven. Het is de perfecte plek om te ontspannen in de frisse lucht en te genieten van het buitenleven met familie en vrienden.

Mira's Classic

Mira’s Classic voegt een tijdloze en elegante uitstraling toe aan uw huis. Met oog voor stijlvolle details brengt deze veranda een vleugje klasse en charme naar uw woning. Het creëert een warme en gastvrije sfeer om te ontspannen en van de buitenlucht te genieten. Kies Mira’s Classic om uw huis te transformeren tot een stijlvolle en uitnodigende ruimte.

Veranda op maat

Upgrade uw woning met onze Exclusieve Veranda! Deze veranda is niet alleen stijlvol en comfortabel, maar ook veilig. Hij is volledig afgesloten om u warm te houden in de winter en heeft een schuifpui die op slot kan voor extra privacy en veiligheid. Met zijn luxe uitstraling is het de perfecte keuze voor wie iets bijzonders zoekt. Kies voor comfort, stijl en veiligheid met onze Exclusieve Veranda!

Wilt u niet wachten ?

Uw project, onze expertise! Versnel uw plannen door nu ons offerteformulier in te vullen. Ons team staat klaar om u per omgaande van alle benodigde informatie te voorzien. Maak de slimme keuze, bespaar tijd en start uw project met voorsprong. Vul het formulier in en wij nemen razendsnel contact met u op!