Waarom kiezen voor een veranda?

Een veranda kan achter maar ook voor aan het huis worden aangebouwd. Een mooie veranda kan het aanzicht van je huis een compleet andere, stijlvollere look geven. Een veranda is praktisch, omdat je een extra leefruimte creëert. Deze kun je naar eigen inzicht inrichten, waardoor je een compleet andere sfeer kunt geven aan jouw huis.

“Bovendien verhoogt een veranda de waarde van jouw huis. Mits het goed is aangebouwd natuurlijk. We adviseren jou graag over de materiaalkeuze en juiste maatvoering. En ook over opties zoals verlichting, glazen schuifwanden of zonwering vertellen we je graag meer.”

Veranda profielen

Onze veranda systemen worden vervaardigd uit de hoogst mogelijke kwaliteit aluminium en dragen het keurmerk QUALICOAT. Dit garandeert een kleurechtheid van minstens 10 jaar. Door gebruik te maken van dik aluminium en voor getoogde* aluminium en stalen verstevigingen in de goot kunnen wij tot maar liefst 7 meter breedte overspannen op 2 palen.

*Getoogd betekend dat de versteviging met een opwaartse ronding in de goot is geperst waardoor deze onder spanning staat en daardoor een enorme dakbelasting aan kan. Dit doen wij omdat er bijvoorbeeld bij een veranda met glazendakbedekking van 5m x 3m al gauw ca. 600 kilo glas op komt. Zonder deze constructie zal de goot gaan doorhangen. 

Onze Veranda Kenmerken

✓ Volledig op maat gemaakt
✓ Uit te breiden naar tuinkamer
✓ Ronde of rechte dakgoot
✓ Standaard leverbaar in structuurlak antraciet (RAL 7016) en zwart (RAL 9005)
✓ Polycarbonaat dakbedekking opaal (melkwit)
✓ Glazen dakbedekking gelaagd veiligheidsglas
✓ Extreem sterke dakgoot tot 7 meter op 2 staanders
✓ Hoogste kwaliteit van Nederlandse en Duitse makelij
✓ 5 jaar garantie